Ontdek de Beste Restaurants in Hattem en Zwolle!

29-09-2024 10:00

Ben je van plan te overnachten in Aparthotel Hattem en wil je je verblijf combineren met een culinaire ontdekkingstocht? Hattem en het nabijgelegen Zwolle bieden een overvloed aan geweldige restaurants en eetgelegenheden. Van verfijnde diners tot gezellige brasseries, hier zijn enkele topaanraders voor een smaakvolle ervaring tijdens je verblijf.

1. De Voorburcht - Hattem
In het hart van Hattem vind je De Voorburcht, een sfeervol restaurant dat is gevestigd in een historisch pand. Hier kun je genieten van heerlijke seizoensgebonden gerechten die met zorg zijn bereid. Het restaurant biedt een warme ambiance, perfect voor een gezellige lunch of een uitgebreid diner na een dagje Hattem.

2. Bij de Jongens - Hattem
Voor een ongedwongen sfeer en verrukkelijke gerechten moet je bij Bij de Jongens zijn. Dit knusse restaurant biedt alles, van smakelijke broodjes tot uitgebreide maaltijden, met een focus op lokale en verse ingrediƫnten. Ideaal voor een ontspannen maaltijd na een middagje Hattem verkennen.

3. De Librije - Zwolle
Voor een exclusieve culinaire ervaring is De Librije in Zwolle een must. Dit driesterrenrestaurant staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve keuken, waarbij duurzame en lokale producten centraal staan. Een diner bij De Librije is een ervaring die je niet snel vergeet, perfect voor een speciale gelegenheid.

4. L'Eglise - Zwolle
In het hart van Zwolle bevindt zich het gezellige restaurant L'Eglise. Dit charmante restaurant biedt een menu vol Franse invloeden met seizoensgebonden gerechten. Of je nu komt voor een uitgebreide lunch of een intiem diner, L'Eglise belooft een heerlijke ervaring in een stijlvolle ambiance.

5. Poppe - Zwolle
Restaurant Poppe, gevestigd in een oud koetshuis, is de ideale plek voor liefhebbers van seizoensgebonden gerechten en een ontspannen sfeer. De warme ambiance en uitstekende wijnkaart maken het een populaire plek voor een gezellig diner in Zwolle. Een echte aanrader voor een culinaire avond uit.

Sluit je avond af bij The Peacock Bar
Na een heerlijk diner in Zwolle kun je je avond perfect afsluiten met een cocktail bij The Peacock Bar. Deze stijlvolle bar biedt een breed scala aan unieke cocktails in een chique setting. Of je nu kiest voor een klassieker zoals een mojito of een van hun speciale creaties, The Peacock Bar is de ideale plek om te ontspannen en na te genieten van je avond.

Verblijf bij Aparthotel Hattem
Na een dag vol culinaire ontdekkingen kun je je terugtrekken in het comfortabele Aparthotel Hattem. De moderne en stijlvolle kamers bieden alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Het hotel ligt op loopafstand van de beste restaurants in Hattem en slechts een korte rit van Zwolle, zodat je moeiteloos kunt genieten van alles wat deze steden te bieden hebben.

Ontdek en Geniet
Een verblijf in Aparthotel Hattem biedt je niet alleen de kans om te ontspannen in een luxe omgeving, maar ook om te genieten van de culinaire pareltjes in Hattem en Zwolle. Van een verfijnd diner tot een cocktail om de avond af te sluiten, dit is de perfecte bestemming voor een culinair weekend weg.

Maak je culinaire avontuur compleet met een ontspannen verblijf bij Aparthotel Hattem!