Chocoladefestival Hattem

29-09-2024 12:25

Ben je klaar voor een smakelijk avontuur? Op zaterdag 26 oktober staat het historische centrum van Hattem in het teken van chocolade! Het Chocoladefestival trekt chocoladeliefhebbers van heinde en verre aan, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Van de lekkerste chocoladecreaties tot leuke activiteiten voor jong en oud, dit festival heeft voor ieder wat wils. En het beste van alles? Je kunt dit heerlijke evenement combineren met een ontspannen verblijf in Aparthotel Hattem!

Een Dag Vol Chocolade

Het Chocoladefestival in Hattem is dé plek om je liefde voor chocolade te vieren. Proef de meest verfijnde bonbons, truffels en bijzondere chocoladecombinaties van lokale chocolatiers. Of je nu van melk-, puur-, of witte chocolade houdt, de smaakopties zijn eindeloos. Daarnaast zijn er live demonstraties waar je kunt zien hoe de lekkerste chocoladecreaties worden gemaakt, en speciale activiteiten voor kinderen, zoals een mini-chocoladefabriek waar ze zelf aan de slag kunnen gaan.

Overnachten bij Aparthotel Hattem

Na een dag vol zoetigheid is er niets beter dan ontspannen in een comfortabele kamer. Aparthotel Hattem biedt luxe, stijlvolle kamers in het hart van de stad, op loopafstand van het festival. Of je nu met je gezin komt of een romantisch weekend weg plant, het hotel is de perfecte uitvalsbasis om van Hattem en het Chocoladefestival te genieten.

Praktische Informatie

Het Chocoladefestival is gratis toegankelijk en vindt plaats van 11:00 tot 17:00 uur. Na een dag vol zoet plezier, is Aparthotel Hattem slechts een korte wandeling verwijderd, zodat je geen minuut van de festiviteiten hoeft te missen.

Plan je Weekendje Weg

Maak van je bezoek aan het Chocoladefestival een compleet uitje door te verblijven in Aparthotel Hattem. Geniet van een combinatie van zoete lekkernijen, cultuur en een luxe verblijf in het hart van Hattem. Boek je kamer vandaag nog en dompel je onder in een weekend vol chocolade en ontspanning!

Verwen jezelf met het Chocoladefestival en een heerlijk verblijf bij Aparthotel Hattem!